GLADIÁTOR

2013.12.26. 16:03

szerző: oddbinsa

Szepsy, Szent Tamás 2009 (46-os) három napja nyílt. Nevéből adódóan is csak férfiként lehet megragadni lényegét. Beltartalmi értékei végképp erre predesztinálják. De meddig férfi egy ilyen eleve klasszisnak ígérkező férfi? Merült fel e kérdés a bontást követően. Meddig bírja? Na, nem úgy! Hanem nyitva. Az üvegbontást követő kedélyes kortyolgatás után állítottam, hogy egyelőre egy huszonöt éves férfi bikaerejét hozza. Csúcson jár.

Tündöklő arany sárgával kápráztat. Illata kovás, sós, olajos magvas. Első kortya is tűzijátékot rendez a szájban, majd ahogy feldobált tűzköveit lerakva lenyugszik, beborítja a száj minden piciny zugát vastagon. Majd gömbölyű zsíros savakkal csábít. Sokáig időzik. Képtelen elmúlni. Nem cseng le. Rögzíti a mércét. Vibrál, vibrál és vibrál. Ebből tudom, játszik ő még ennél magasabb oktávon is.

Azóta - harmadik napja - várja a hűtőben, hogy ismét megörvendeztessen. Nos, most ismét vallatom. Az illata - nyilván - még sűrűbb még inkább ásványos-köves, de édes is és mentolos is. Áradó és még inkább rabul ejt, mint frissen. Amit pedig csak Szepsy bornál tapasztalok, hogy képes a dimenzió határokat összenyitni. Különös erővel bizserget. Egy szippantás és elveszett az ember. Magával ránt, de felfelé.

Az íze pedig? Nem kell semmit enni mellé! Jól lakik az ember izmos, gömbölyű savaitól, dús ásványosságától. Ami pedig férfiasságának tartósságát illeti: ennek a típusnak soha nem volt és nem is lesz kapuzárási pánikja, a végsőkig bírja, a kínvallatástól sem törik meg. A Felsőbb Rend embere, azaz bora. Igazi Gladiátor.

2013. Karácsonyán

TH

Címkék: Szepsy Szent Tamás 2009

Szólj hozzá! · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://boresszex.blog.hu/api/trackback/id/tr815709645

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Gladiátor: Szepsy Szent Tamás 2009 2013.12.26. 17:52:02

Képes a dimenzióhatárokat összenyitni. Különös erővel bizserget. Egy szippantás és elveszett az ember. Magával ránt, de felfelé.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása